Chuťový profil

MARAKUJA – ČOKOLÁDA

  Dekofeinizácia z cukrovej trstiny (EA) Pri dekofeinizácii z cukrovej trstiny sa na odstránenie kofeínu z kávových zŕn používa etylacetát (EA), prirodzene sa vyskytujúca zlúčenina pochádzajúca z úrody cukrovej trstiny v kolumbijskej oblasti Valle del Cauca. Proces je jednoduchý: kávové zrná sa najprv navlhčia vodou a potom sa cez ne preženie EA. EA sa spojí s kofeínom a extrahuje ho, pričom sa zachová väčšina chuťových látok. Po dosiahnutí požadovaného stupňa dekofeinizácie sa zrná sparia, aby sa odstránili zvyšky EA, čím sa zabezpečí, že káva si zachová svoju bohatú chuť bez kofeínu. Pre maximálny pôžitok spotrebujte kávu do 6 mesiacov od dátumu praženia vyznačeného na obale. Skladujte v suchu a pri izbovej teplote.

YELLOW SUNSET DECAFE

KOLUMBIA - TOLIMA

12,00  s DPH

Váha
250 g
Nadmorská výška
 1500 m, n.m.
Krajina pôvodu
KOLUMBIA
Vlastník
BRYAN ALVEAR
Región
HUILA
Odroda
CATURRA 
Farmy
LAS PALMAS
Spracovanie
FRUIT FERMENT

Spracovateľský mlyn
LAS PALMAS

Pražnie
OMNIROAST

Spôsob odstránenia kofeínu
EA SUGAR CANE DECAFE
newsletter

Prihláste sa k odberu noviniek.

Zadaním emailu vyjadrujete súhlas s našimi zmluvnými podmienkami a pravidlami ochrany osobných údajov.

karma coffee

Kaviareň a pražiareň kávy v centre Liptovského Mikuláša.


Prevádzka

Námestie Osloboditeľov 75/14
031 01 Liptovský Mikuláš, SR

Prevádzkové hodiny
Pondelok – Piatok  |  8:00 – 18:00
Sobota  |  10:00 – 17:00
Nedeľa  |  11:00 – 16:00